Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/darding1/public_html/treguiri.biz/templates/gk_restaurant/lib/framework/helper.layout.php on line 212

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/darding1/public_html/treguiri.biz/includes/application.php on line 536

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/darding1/public_html/treguiri.biz/templates/gk_restaurant/lib/framework/helper.layout.php on line 212

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/darding1/public_html/treguiri.biz/includes/application.php on line 536

Tregu i Ri i Gjelber

Tregu i Ri i Gjelbert zhvillon aktivitet tregtar ne Qendren Tregtare ne Kodren e Diellit - Prishtine. Posedon nje siperfaqe prej 1400m2 ne nje ambient te mbyllur me klimatizim dhe kushte bashkekohore. Tregu funksionon si teresi me nje asortiment te pakrahasueshem dhe funksionon ne dhjetë njesi sherbimi:

1. Tregu me peme dhe perime

2. HiperMarket

3. Produktet e bylmetit

4. Produktet e mishit

5. Paisje Shtepiake

6. Textil

7. Prodhime ëmbëlsirash

8. Prodhime ushqimesh tradicionale

9. Fast Food

10. Restaurant and Bar Cafe

Login or Register

LOG IN